Важно!!! Промяна в точките

След направена проверка на всички резултати и класирания от сезон 2017, бяха установени следните грешки в раздаването на точки:
1. В Академия за млади пилоти, Николай Григоров (номер 29) е получил 0 точки в проведения първи манш на втори кръг в Кюстендил. При положение, че е класиран на седма позиция в този манш, то той трябва да получи 9 точки. Неговите точки са коригирани и са добавени 9 точки към актива му за 2017 г.
2. В Академия за млади пилоти, Христо Младенов (номер 34) е получил 0 точки в проведения втори манш на трети кръг в Кюстендил. При положение, че е класиран на седма позиция в този манш, то той трябва да получи 9 точки. Неговите точки са коригирани и са добавени 9 точки към актива му за 2017 г.
3. В клас MINI BG, Петър Шингов (номер 7) е класиран на последна 11-та позиция в проведения първи манш на втори кръг в Кюстендил. При положение, че пилотът е направил повече обиколки от класираните на 8-мо, 9-то и 10-то място, то той трябва да бъде класиран на 8-мо място в този манш. Съответно класираните на 8-мо, 9-то и 10-то място, се изместват с една позиция назад в класирането и се подреждат 9-ти, 10-ти и 11-ти като запазват реда си. Петър Шингов получава 8 точки за класирането си в този манш. Неговите точки са коригирани и са добавени 8 точки към актива му за 2017 г.
4. В клас MINI BG, Николай Григоров (номер 29) е получил 0 точки в проведения първи манш на втори кръг в Кюстендил. При положение, че е класиран на единадесета позиция в този манш, то той трябва да получи 5 точки. Неговите точки са коригирани и са добавени 5 точки към актива му за 2017 г.
5. В клас MINI BG, Христо Младенов (номер 34) е получил 0 точки в проведения втори манш на трети кръг в Кюстендил. При положение, че е класиран на единадесета позиция в този манш, то той трябва да получи 5 точки. Неговите точки са коригирани и са добавени 5 точки към актива му за 2017 г.
6. В клас ROTAX JUNIOR, Giorgos Kosteroglou (номер 4) е получил 8 точки в проведения втори манш на втори кръг в Кюстендил. При положение, че не е направил минимум 75% от целия брой обиколки, неговите точки са коригирани и той има 0 точки в това състезание. Неговите точки са коригирани и са извадени 8 точки от актива му за 2017 г.
7. В клас ROTAX MAX, Николай Арабаджиев (номер 173) е получил 0 точки в проведения първи манш на трети кръг в Хасково. При положение, че е направил минимум 75% от целия брой обиколки, неговите точки са коригирани и той има 11 точки в този манш. Неговите точки са коригирани и са добавени 11 точки към актива му за 2017 г.
8. В клас KZ-2, Давид Будев (номер 111) е получил 11 точки в проведения първи манш на трети кръг в Хасково. При положение, че не е направил минимум 75% от целия брой обиколки, неговите точки са коригирани и той има 0 точки в този манш. Неговите точки са коригирани и са извадени 11 точки от актива му за 2017 г.

Всички коригирани резултати, както и класирането в шампионата за съответните класове, можете да видите тук: